آموزش نرم افزار آلتیوم

نرم افزار آلتیوم (altium designer) ، جزو کاربردترین نرم افزار های رشته مهندسی الکترونیک می باشد با استفاده از این نرم افزار شما می توانید شماتیک مدارهای الکترونیکی را رسم و pcb نقشه مورد نظر خود را طراحی کنید. با استفاده از این نرم افزار می توانید مدارهای و سیستم های الکترونیکی پیچیده که نیاز به برد های چندلایه ، دو لایه ، چهار لایه و .... دارد را طراحی کنید . در این مقاله با نحوه و سرفصل ها آموزش نرم افزار التیوم آشنا خواهید شد .
altium_training

فهرست مطالب

آموزش نرم افزار آلتیوم

در این مقاله سرفصل ها یا موضوعات جلسات آموزشی نرم افزار التیوم را برای شما آماده کرده ایم تا بتوانیذ به راحتی و در سریع ترین زمان ممکن به مطالب دسرسی داشته باشین .
طراحی سیستم الکترونیکی

طراحی سیستم های الکترونیکی (پیاده سازی ایده های نوآوارنه و خلاقانه)

AVR - ARM -ALTIUM

جهت برون سپاری و اجرای صفر تا صد طرح ها و ایده ها خود و دریافت تمامی اطلاعات فنی در انتهای پروژه با آلیا الکترونیک در ارتباط باشید. 

نرم افزار آلتیوم دیزاینر Altium Designer چیست و چه کاربردی دارد ؟

نرم افزار آلتیوم دیزاینر (Altium Designer)   یکی از  کاربردی ترین نرم افزار های رشته مهندسی الکترونیک می باشد. کاربردهای این نرم افزار طراح شماتیک ، طراحی برد مدار چاپی می باشد. خروجی  فایل pcb  این نرم افزار استاندارد بوده و توسط دستگاه تولید pcb قایل دیکد کردن میباشد به همین دلیل تقریبا تمامی شرکت های تولید کننده برد مدار چاپی در ایران خوجی این نرم افزار را به عنوان فایل جهت تولید برد مدار چاپی قبول می کنند . 
با توجه به دلایل ذکر شده یادگیری این نرم افزار برای دانشجوها و علاقمندان به رشته الکترونیکی ضروری بوده و حتی در بعضی از دانشگاه ها آموزش این نرم افزار جزو چارت آموزشی می باشد.  

دانلود نرم افزار التیوم اینجا کلیک کنید .  

آموزش نرم افزار pcb :

به علت اینکه تعدادی زیادی از افراد ، با نام نرم افزار آشنا نباشند و به صورت کاربردی بیان می کنند مثلا نرم افزار  pcb و یا نرم افزار طراحی برد مدار چاپی که به صورت کلی هر دو این موارد به یک نرم افزار اشاره می کنند و عموما در جستجو به زبان فارسی منظور نرم افزار آلتیوم می باشد . 
نرم افزار های متعددی برای این کار استفاده می شوند مثلا نرم افزار های محبوب کشور چین Altium  و  EAGLE می باشد. 
و نرم افزارهای بسیار زیاد دیگری موجود می باشد که از موضوع این بحث خارج هست . و در پستی جدا به این نرم افزار ها خواهیم پرداخت . 

به خانواده آلیا در اینستاگرام بپیوندید

آموزش رایگان نرم افزار آلتیوم دیزاینر :

با توجه به توضیحات ذکر شده و اهمیت یادگیری این نرم افزار برای علاقمندان به علم الکترونیک ما در گروه فنی مهندسی آلیا الکترونیک تصمیم گرفتیم آموزش کامل و جامع این نرم افزار را آماده و بصورت رایگان در اختیار شما بگذاریم شما می توانید از لینک های زیر محتوای آموزشی این نرم افزار را مشاهده کنید. 
*** محتوا این مقاله براساس محتوای آموزشی بروز رسانی می شود ، آخرین بروز رسانی در تاریخ 1401/04/11 انجام شد. ***

دانلود آخرین ورژن نرم افزار آلتیوم

امروزه یادگیری علوم کامپیوتری و استفاده از سیستم های کامپیوتری برای انجام کارهای امری ضروری هست ، در این مقاله برای شما معرفی و دانلود نرم افزار آلتیوم دیزاینر (Altium Designer) یکی از کاربردی ترین نرم افزار های مهندسی الکترونیک را آورده ایم . تمامی مهندسی که علاقمند به طراحی سیستم های الکترونیکی هستن یادگیری نرم افزار آلتیوم را باید جزو اولویت های کاری خود قرار دهند .

آموزش نصب نرم افزار التیوم

آموزش نصب نرم افزار آلتیوم دیزاینر

نصب نرم افزار ها اصولا در هنگام کرک کردن و وارد کردن لایسنس دارای پیچیدگی هایی هست که نیاز به آموزش دارد در این پست آموزش نصب آخرین ورژن نرم افزار التیوم دیزاینر را آماده کرده ایم .

آموزش نرم افزار آلتیوم جلسه اول : ایجاد پروژه و معرفی بخش های کاربردی نرم افزار

اهداف جلسه اول آموزش نرم افزار آلتیوم : انتظار می رود در پایان این آموزش موراد زیر را فرا بگیرید 1- درست کردن پروژه 2- اضافه کردن فایل های شماتیک و pcb به پروژه درست شده 3- آشنایی قسمت های کاربردی برای درست کردن پروژه 4- آشنایی با ابزار طراحی شماتیک

آموزش التیوم جلسه دوم : طراحی شماتیک با نرم افزار التیوم

اهداف جلسه دوم آموزش التیوم : انتظار می رود در پایان این آموزش موراد زیر را فرا بگیرید . 1- کار با کتابخانه های االیتوم و اضافه کردن قطعه مورد نظر از کتابخانه به شماتیک 2-انتخاب فوت پرینت مناسب برای قطعه 3- اضافه کردن کتابخانه به نرم افزار 4- کامل کردن طراحی شماتیک در التیوم 5-چک کردن خطاهای موجود 6-انتقال شماتیک به pcb برای طراحی برد مدار چاپی

آموزش التیوم جلسه سوم : آشنایی با منو تنظیمات قطعات و منوی(Annotation) (حاشیه نویسی)

بعد از مراحل اولیه (ایجاد پروژه ، طراحی شماتیک ) میرسیم به مرحله تغییر پارامترها یا مقادیر قطعات استفاده شده در شماتیک و همچنین شماره گذاری قطعات به کاربرده شده برای انجام این کارهاباید بتوانیم با منوی تنظیمات قطعات و همچنین منوی حاشیه نویسی کار کنیم در این جلسه این موارد را فرا خواهید گرفت

آموزش آلتیوم جلسه چهارم : انتقال قطعات از شماتیک به pcb

بعد از اتمام مراحل طراحی شماتیک باید فرآیند انتقال قطعات از شماتیک به pcb را انجام بدهیم . این کار نیز مانند کارهای دیگر دارای نکات ریز و مهمی می باشد که در این جلسه روند اصولی منتقل کردن قطعات از شماتیک به محیط pcb را فرا خواهید گرفت .

کتابخانه های فوت پرینت به دارای شکل سه بعدی نرم افزار التیوم را از اینجا دانلود کنید .

مطالبــــ وبلاگ

عکس شاخص ساخت power 0-30 v
خودت بساز
آلیا الکترونیک

ساخت منیع تغذیه 0 تا 30 ولت آزمایشگاهی با پاور کامپیوتر

در این آموزش فرا خواهید گرفته که چگونه قدم قدم یک پاور کامپیوتر را به یک منبع تغذیه آزمایشگاهی با قابلیت کنترل ولتاژ تبدیل کنید .
ولتاژ خروجی صفر تا 35 ولت
جریان خروجی حداکثر 8 آمپر
این آموزش تا اخر مطالعه کنید .

ادامه مطلب »
آموزش مدارات کاربردی
آلیا الکترونیک

مدار تستر اپتوکوپلر (pc817)

اپتو کوپلر pc817 یکی از پر کاربردترین قطعات الکترونیکی هست، که در سیستم های الکترونیکی استفاده می شود در این مقاله در ابتدا با اپتور کوپلر آشنا می شوید و سپس مدار تست اپتو pc817 را فراخواهید گرفت در پایان می توانید کلیه مدارات و نقشه های مورد نیاز را تهیه کنید.

ادامه مطلب »

دیدگاهای مطالب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
اینستاگرم یوتیوب واتس آپ واتس آپ تلگرام