ناموجود
آنتن وایفای SMA نری
آنتن چیست؟
اکثرا اسم آنتن را شنیده اید اما آنتن چیست؟ آنتن وسیلهای برای انتقال امواج رادیویی به محیط و همچنین دریافت آنها از محیط اطراف است.
به جز چند ماهواره غیرفعال که در دهههای اول عصر فضا فقط برای بازتابش امواج رادیویی به فضا فرستاده شدند، تمام ماهوارهها و فضاپیماهایی که بشر تاکنون به فضا فرستاده است، دارای آنتن بودهاند. آنتن بخشی از زیرسامانه مخابراتی ماهواره بهحساب میآید.
امروزه آنتنهای زمینی دریافت اطلاعات از ماهواره در اندازهها و شکلهای گوناگون موجود هستند.
آنتن، بخشی از هر سامانه فرستنده یا گیرنده الکترونیکی است.
آنتن عبارت است از بخشی از یک سامانه رادیویی که یک سیگنال رادیویی را قادر به ارسال به محیط اطراف یا دریافت از محیط میکند.
بهعبارت دیگر، آنتن را میتوان رابط بین سامانه الکترونیکی و فضای بیرون دانست.
یک آنتن فرستنده، جریانهای الکتریکی را به سطوح لایهای رسانا القا میکند که در نتیجه امواج الکترومغناطیسی تولید شده و در فضا پخش میشوند.
همین امواج الکترومغناطیسی بر روی سطوح مشخصی از آنتنهای گیرنده، جریانهای الکتریکی را القا میکنند.
آنتن جزء لاینفک سامانه کلیه ماهوارههای فعال، کاوشگرها، فضاپیماها و ایستگاههای زمینی ارسال و دریافت داده و کنترل فضایی است.
آنتن های فضایی:
آنتنهای فضایی را میتوان به جهات گوناگون دستهبندی کرد. یکی از عمومیترین دستهبندیها در این حوزه، تقسیم آنتنها به دو دسته فضایی (آنتنهای مستقر در فضا) و زمینی (آنتنهای مستقر در ایستگاههای زمینی) است.
باید توجه داشت آنتن یک گیرنده جیبی جیپیاس هم میتواند یک آنتن زمینی باشد.
آنتنهای بشقابی تلویزیونهای ماهوارهای هم نوعی آنتن زمینی هستند. آنتنهای بشقابی عظیم چندین متری نیز که با فضا در ارتباطند، از همین رده به حساب میآیند.
هر دو دسته آنتنهای زمینی و فضایی از اصول و مبانی یکسانی برخوردار هستند.
تنها تفاوت اساسی آنها در نوع سازه و شرایط محیطی متفاوتشان است.
آنتنهایی که در محیط فضا بهکار گرفته میشوند، باید به لحاظ سازهای تحمل شرایط فضا (اختلاف دما، برخورد انواع ذرات، بارهای دینامیکی و …) را داشته باشند.
همچنین آنتنهای فضایی حتماً باید به صورت تاشو و حتیالامکان با کمترین وزن و حجم ممکن طراحی شوند تا مشکلات مربوط به پرتاب و هزینه، در آنها به حداقل برسد.
آنتن وایفای SMA نری
فرکانس رادیویی(RF) به محدوده ای از نوسانات در بازهٔ 30 کیلوهرتز تا 300 گیگاهرتز گفته میشود که معادل است با بسامد موجهای رادیویی و جریانهای متناوبی که حامل سیگنالهای رادیویی هستند.
RF معمولاً بیشتر از کارکردهای مکانیکی، به کارکردهای الکتریکی اشاره دارد، با این وجود سامانههای آراِف مکانیکی نیز وجود دارند.
کانکتور های SMA از جمله اتصالات رادیو فرکانسی مناسب برای کابل های کواکسیال هستند.
این دسته از اتصالات با مکانیزم پیج شونده دارای امپدانس 50 اهم و در محدوده ی فرکانسی 0 تا 18GHz عمل میکنند و به شکل گسترده در آنتن های Wifi و سیستم های رادیویی استفاده میشوند.
سایز کوچک،محدوده فرکانسی متنوع،پایداری بالا،عملکرد بی نقص همگی دلیل استفاده وسیع از این اتصالات در مدار های رادیو فرکانسی،سیستم های WLAN،تضعیف کننده و تقویت کننده های فرکانس،تجهیزات مایکرویو و سیستم های ارتباطی دیجیتال استفاده شوند.
مشخصات آنتن وایفای SMA نری :
Operating Frequency: 2400-2500MHZ 5150-5850MHZ
Impedance: 50Ω
antenna gain: 8dbi
antennalength: 160MM * 18MM
VSWR : ≦ 1.8
polarization: Level
Interface Type : SMA internal thread hole
shape: It can be bent 90 degrees
Applicable models: 2.4G 5.8g Huawei router wifi router wifi router
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.