مدار کاربردی تقویت صدا میکروفن خازنی

اگر در یک پروژه نیازدریافت صدا توسط میکروفن خازنی داشته باشین قطعا با این چالش روبرو می شوید که خروجی میکروفن به تنهایی قابل استفاده نیست ، یا به عبارت دیگر چون خروجی میکروفن معادل تغییز ظرفیت خازن می باشد ، در این پست فرا خواهید گرفت این تغییرات را به چه صورت به سیگنال قابل تقویت تبدیل کنید .
تقویت صدا میکروفن خازنی

فهرست مطالب

ساختار داخلی میکروفن خازنی

میکروفن خازنی چیست ؟

همانطور که از نامش مشخص هست این میکروفن ارتعاشات صدا را به تغییرات ظرفیت خازنی تبدیل می کند.  اگر بخواهیم به ساختار این میکروفن دقت کنیم در ابتدا از یک کاور آلمینیومی جهت حفاظ تشکیل شده است ، یک پایه تقویت کننده پلاستیکی ، صفحات دی الکتریک و یک ترانزیستور jfet  که تغییرات خازن را به سیگنال الکتریکی تبدیل می کند .
میکروفن خازنی نسبت به میکروفن های دینامیکی سریعتر بوده و همین سرعت بیشتر باعث می شود طیف فرکانسی بیشتری و کیفیت بالاتری داشته باشد .

استفاده از میکروفن خازنی :

برای اینکه ابعاد میکروفن زیاد بزرگ نشود ، برای راه اندازی این میکروفن ها باید مدار راه اندازه مقابل بسته شود ولی باز هم خروجی سیگنال ضعیف بوده و نیاز به تقویت دارد لذا در ابتدا توسط یک مدار پیش تقویت کننده یا پری امپلی فایر (PreAmplifier) تقویت شده و سپس توسط یک مدار تقویت به سیگنال قابل شنیدن تبدیل می شود . 
در لینک زیر می توانید در مورد پیش تقویت کننده ها اطلاعات کسب کنید .

مدار تقویت صدا میکروفن خازنی

مدار تقویت کننده صدای میکروفن از دو قسمت تشکیل شده است که قسمت اول پیش تقویت کننده و قسمت دوم تقویت کننده هستش که هردو این مدار ها در مقاله پیش تقویت کننده ها بررسی شده است ، فقط تنها تفاوت در این هست که در طبق تقویت کننده، گین تقویت کننده کم تنظیم شده است شما می توانید با مطالعه پست پیش تقویت کننده ها به صورت کامل با این مدارات آشنا بشین در ادامه فایل شبیه سازی این مدار را برای دانلود میگذاریم .
از آنجایی که هدفمون آموزش پروژه محور هست شما با دنیال کردن آموزش های پروتئوس و التیوم می توانید علاوه بر یادگیری  شبیه سازی و طراحی این مدارات ، شبیه سازی و طراحی این مدار  (مدار کاربردی تقویت صدا میکروفن خازنی)  در نرم افزار های پرتئوس و التیوم فرا بگیرید. 

برای دانلود فایل شبیه سازی مدار پیش تقویت کننده ترانزیستوری  اینجا کلیک کنید .

پسورد فایل ها aliaelectronic.ir  میباشد.

مطالبــــ وبلاگ

عکس شاخص ساخت power 0-30 v
خودت بساز
آلیا الکترونیک

ساخت منیع تغذیه 0 تا 30 ولت آزمایشگاهی با پاور کامپیوتر

در این آموزش فرا خواهید گرفته که چگونه قدم قدم یک پاور کامپیوتر را به یک منبع تغذیه آزمایشگاهی با قابلیت کنترل ولتاژ تبدیل کنید .
ولتاژ خروجی صفر تا 35 ولت
جریان خروجی حداکثر 8 آمپر
این آموزش تا اخر مطالعه کنید .

ادامه مطلب »
آموزش مدارات کاربردی
آلیا الکترونیک

مدار تستر اپتوکوپلر (pc817)

اپتو کوپلر pc817 یکی از پر کاربردترین قطعات الکترونیکی هست، که در سیستم های الکترونیکی استفاده می شود در این مقاله در ابتدا با اپتور کوپلر آشنا می شوید و سپس مدار تست اپتو pc817 را فراخواهید گرفت در پایان می توانید کلیه مدارات و نقشه های مورد نیاز را تهیه کنید.

ادامه مطلب »

دیدگاهای مطالب

دیدگاهی در مورد “مدار کاربردی تقویت صدا میکروفن خازنی

  1. mikael گفت:

    سلام، فایل مدار با چه برنامه ای باز میشه؟

    1. آلیا الکترونیک گفت:

      سلام پروتئوس و التیوم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
اینستاگرم یوتیوب واتس آپ واتس آپ تلگرام